Actueel Beleid Vogels Foto's Belvedere Links Contact

Natuur- en milieucoöperatie Rivierduingebied

  01.05.2012 Verslag koninginnedag

Prachtig weer, Enthousiaste fietsers, Gastvrijheid en een Rivierduingebied dat zich van de mooiste kant liet zien.

Dit waren de hoofd ingredienten die de jaarlijkse fietstocht op koninginnedag tot een groot succes hebben gemaakt.

Loeren bij de boeren, smullen van de Heida- toetjes, genieten van de koffie en de frisdrank en als je op tijd gestart was, happen in een lekkere appel bij de boshut, uitrusten op het terras van het infocentrum, er was nauwelijks tijd over om te fietsen.

Van te voren was gezegd, als de appels op raken is de fietstocht geslaagd. Geen appel bleef er over, er waren zelfs tekort.

350 á 400 deelnemers uit Swifterbant, Lelystad en Dronten hebben van de tocht kunnen genieten, jong en oud zijn op de fiets gestapt om te genieten van de omgeving en het mooie weer.

Voor de gastbedrijven is de moeite die gedaan is om het de deelnemers naar de zin te maken niet tevergeefs geweest.

Veel deelnemers spraken na afloop hun waardering uit over de gastvrijheid die ze op de bedrijven hadden ervaren.

Velen hebben weer kennis opgedaan wat er op de verschillende bedrijven wordt gedaan. Voor het beantwoorden van de vragen voor onderweg moest de nodige moeite worden gedaan en leverde zo nu en dan de nodige discussie op.

Deelnemers en gastbedrijven hartelijk bedankt en graag tot volgend jaar.

Klik hier voor de foto's.

Overige artikelen.
 
Nieuws

6-5  Eerste jonge kieviten

Waarnemingen

laatste waarneming
03.01 Vlinders '16-'20
Volg hier alle waarnemingen LIVE

Agenda © NMC Rivierduingebied


Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied

adlus advisering                     Vrienden van het Rivierduingebied                     Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied

Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied

Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het RivierduingebiedOok vriend worden?