Actueel Beleid Vogels Foto's Belvedere Links Contact

Natuur- en milieuco÷peratie Rivierduingebied

  23.03.2012 NL-doet dag groot succes

Ruim 28 vrijwilligers van NL-doet en de Natuur- en Milieuco÷peratie Rivierduingebied staken zaterdag 17 maart flink de handen uit de mouwen bij het opknappen en realiseren van het toekomstig informatie en bezoekers centrum van het Rivierduingebied te Swifterbant.

Dankzij een mooie gift van NL-Doet van het Oranje fonds en veel gesponsorde(!) materialen van Gamma Dronten waren er volop klussen te doen voor alle aanwezige vrijwilligers. De ochtend begon met een heerlijke kop koffie en eigen gemaakte cake en kruidkoek, waarna iedereen zich kon aansluiten bij een klus wat hem/haar het beste paste. In korte tijd is er daarna erg veel werk verzet. Zo is een groot gedeelte van het elektra aangelegd, is de toonbank, gemaakt van steenschotten, professioneel geschuurd, zijn er verschillende ramen vervangen, zijn de dakgoten schoongemaakt, is er buiten een mooie takkenril gemaakt voor vogels en insecten en is er veel groot grondverzet uitgevoerd dankzij een vrijwilliger met kraan. Als afsluiter van deze gezellige en uiterst productieve ochtend, waren er voor iedereen lekkere broodjes van bakkerij Tietema uit Swifterbant, toetjes van Heida yoghurt uit Lelystad en eigengemaakte soep.

Er waren te veel klussen om op ÚÚn ochtend te doen, daarom is het geweldig dat een aantal vrijwilligers al aangeboden hebben om de nog openstaande klussen in de aankomende weken te willen voltooien. Dit heeft vast te maken met de goede sfeer en natuurlijk de heerlijke versnaperingen van zaterdag 17 maart!

Graag willen we nog eenmaal alle vrijwilligers, NL-Doet en Gamma Dronten bedanken voor hun bijdrage aan deze geweldige dag!
Klik hier voor meer foto's.Overige artikelen.
 
Nieuws

6-5  Eerste jonge kieviten

Waarnemingen

laatste waarneming
03.01 Vlinders '16-'20
Volg hier alle waarnemingen LIVE

Agenda ę NMC Rivierduingebied


Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied

adlus advisering                     Vrienden van het Rivierduingebied                     Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied

Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied

Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het RivierduingebiedOok vriend worden?