Actueel Beleid Vogels Foto's Belvedere Links Contact

Natuur- en milieuco÷peratie Rivierduingebied

  Huifkartochten tijdens de tulpenroute

Beleef de mooie tulpenvelden op een unieke manier. De Natuur- en Mileuco÷peratie Rivierduingebied organiseert tijdens de tulpenroute twee schitterende huifkartochten in het Rivierduingebied. De tocht is geschikt voor de hele familie.
Tijdens de tocht komt u langs de mooiste tulpenvelden in het Rivierduingebied. De huifkartochten vinden plaats op 21 april om 14:00 uur en op 25 april om 15:00 uur. De tocht duurt circa anderhalfuur en begint en eindigt bij de Kalverschuur (Visvijverweg 32 Swifterbant).
Na de tocht is er voor de kinderen nog een leuke knutselactiviteiten in de Kalverschuur en voor de volwassenen staat de koffie/thee klaar. De kosten voor de tocht en de activiteit bedragen 3 euro per persoon.
In verband met een maximum toegestane aantal inzittenden in de huifkar dient u zich vooraf aan te melden. U kunt daarvoor een e-mail sturen naar rivierduingebied@gmail.com. Tot twee dagen voor aanvang van de tocht kunt u zich aanmelden.Overige artikelen.
 
Nieuws

6-5  Eerste jonge kieviten

Waarnemingen

laatste waarneming
03.01 Vlinders '16-'20
Volg hier alle waarnemingen LIVE

Agenda ę NMC Rivierduingebied


Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied

adlus advisering                     Vrienden van het Rivierduingebied                     Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied

Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied

Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het RivierduingebiedOok vriend worden?