Actueel Beleid Vogels Foto's Belvedere Links Contact

Natuur- en milieucoöperatie Rivierduingebied

  22.03.2013 NL-doet dag groot succes

Zaterdag 16 maart is weer de Nl doetdag geweest, ook nu weer zijn zo’n 25 vrijwilligers jong en oud actief geweest in en om de kalverschuur. Er is veel werk gedaan en ook was er nog tijd voor koffie met cake en soep met broodjes. De borden met daarop de kieviten zijn gemaakt, deze komen te staan bij de leden van het Rivierduingebied. Ook is er gewerkt aan een bijenhotel, deze is geplaatst op het grasveld voor de kalverschuur.

De takkenril is nog weer uitgebreid, met takken die waren aangevoerd door de diverse leden. Als klap op de vuurpijl is er een echte Jeu de Boule baan aangelegd.

Het enthousiasme van de vrijwilligers is zo groot dat de dinsdag er na nog weer 10 personen aanwezig waren om de klussen verder af te maken. Onder deze vrijwilligers een vaste kern, die al meer dan een jaar elke week een morgen of middag aanwezig is om te klussen. Zonder al deze mensen zou de Kalverschuur niet zijn geweest wat het nu is.

Uiteraard zijn er nog genoeg wensen, maar het is nu zover dat er gasten kunnen worden ontvangen, dit loopt al sinds de officiele opening is geweest. Voor de komende tijd zijn er al veel aanvragen om het Rivierduingebied te bezoeken. Geweldig dat we nu een mooie ontvangstruimte/infocentrum hebben, het Rivierduingebied wordt op deze manier nog meer bekend en gewaardeerd.


Klik hier voor meer foto's.Overige artikelen.
 
Nieuws 22.03 Het eerste kievitsei

12.05 Bezoek provinciale staten
12.05 Winnaar woordspel
27.04 Foto's loopgroepen
23.04 Foto's tulpenwandeling
31.03 Jaarboek 2015

Waarnemingen

laatste waarneming
03.01 Vlinders '16-'20
Volg hier alle waarnemingen LIVE

Agenda

07.06 Kalverschuur open
04.04 Kalverschuur open
11.04 Kalverschuur open
18.04 Kalverschuur open
21.04 Avondwandeling door de tulpen
22.04 Hardloopevenement (tulpenloop)


 © NMC Rivierduingebied


Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied                          Vrienden van het Rivierduingebied

adlus advisering                     Vrienden van het Rivierduingebied                     Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied

Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied

Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het Rivierduingebied                      Vrienden van het RivierduingebiedOok vriend worden?